Tuesday, 9 May 2017

Adek #1

"Adek, lets eat dominos tomorrow. I got a free coupon of 1 regular size pizza, valid until June"

*Pray hard so that she agreed to my proposal*

"Aku whatsaap kau, kau tak tengok pon" I told her.

"Yeke, aku malas lah nak bukak whatsaap, dalam group cakap apa je" She replied.

"Oh, dorang nak ajak makan naan cheese malam ni tapi aku nak makan dominos" Tried to show how insist I am.

"Aku dah makan la weh"

"Jom la makan dominos esok okay, lunch ke dinner ke" Convincing her without fail.

"Kau gi mana esok?" She asked me.

"Tak g mana-mana pon" I replied.

"Jom la makan dominos esok okay, lunch ke?" Still proposing without fail.

"Kenapa nak lunch?"She replied.

"So, dinner?" Trying to negotiate with her.

"Afternoon tea lahh" She replied.


LOL ADEK. SIA-SIA AKU BERMANIS MULUT AND PRAYING SO HARD!!! YOUR APPETITE IS BIGGER THAN MINE.

THIS IS SO YOU!.


No comments:

Post a Comment