Sunday, 28 August 2016

Berbaki Seminggu

Is there any people yang masih nak bermalas-malasan dekat rumah tak? Sama lah kita. Aku pon masih dalam mood macam tu, adalah beberapa minggu lepas waktu tu aku rasa je nak balik kampus, tapi bila makin banyak task yang aku dapat thru Whatsaap dari lecturers dan kawan-kawan tetiba je aku malas nak balik KL. Serius. Boring tau tak duduk kat tempat yang boleh buat stress, tapi of course advtenture gitu untuk   'perantau' macam  aku.

Nak tau, apa 'best' nya bila kau duduk kat universiti yang sangat jauh dari rumah dan memerlukan kau untuk naik kapal terbang ialah................ HARI RAYA AIDIL ADHA KAU TAK BALIK RUMAH.

Congratulations kepada anak-anak Sabah yang berjaya meneruskan pengajian ke peringkat yang tertinggi di Semenanjung Malaysia!.



See you in a week :)

No comments:

Post a Comment