Sunday, 31 January 2016

Parking

Aku start belajar memandu waktu lepas SPM hari itu, waktu tu tahun 2011. Sekarang da 2016, lebih kurang 5 tahun da aku pandai memandu. Lepas tu, dalam waktu tu, aku rasa akusangat fail bab-bab parking. Terutama bila tempat parking tu sempit dan aku memandu kereta besar. Sangat-sangat fail. Aku baru perasan yang pada hari ini aku da master semua jenis parking. Bangga iols. Ari tu, waktu kuar dengan Aily, aku pon try la parking yang belakang ala yang macam kat shopping mall tu. Akhirnya aku da pandai da. Bukan apa, aku asyik tengok Aily parking macam tu, macam senang je dia nak buat.  Kalau kau rasa nak mengeji aku sebab aku macam jakun pasal benda ni, maafkan la saya. Tapi betul la, aku perhati dadi aku parking kereta di tempat yang sempit, rilek je. Oh, kami takda kereta kecil, semua jenis yang besar ya, lori pon ada :P. Sebab tu la aku rasa macam ada kesukaran untuk parking kereta dtempat yang besar. Okeyla. Sekian.

No comments:

Post a Comment