Saturday, 3 January 2015

Hai 2015

Assalamulaikummm.. hello 2015 .

Well, 2014 was a great year for me. It's been a long time i did not write any post on my blog.
My current obsession is listening to the Panggilan Hangit on Youtube. The-long-ago-panggilan hangit. macam biasa, aku ni sebenarnya boleh la dikatakan ketinggalan zaman. haha.


Sedar tak sedar, aku da nak masuk umur 21 oke . Mestilah belajar untuk matang kan. Sepanjang aku memegang title 20-an la sangat ni, banyak la juga kenangan aku dapat , masalah pun banyak. Tapi semua end up dengan baik. Oh lupa, aku sudah pindah masuk K1 balik. Bagusla . haha

Sekarang ni kan tengah study week dan sekarang aku tengah revise nota HPLC on Food Analysis. Tapi lets take a break. Banyak benda baru yang berlaku . Tapi macam biasalah aku ni kadang-kadang malas tulis . Oh ya, sekarang ni kan, dalam banyak banyak sosial media aku, Instagram paling aktif . Dulu dekat insta dan facebook, aku letak link blog aku ni, tapi aku da padam. Kat twitter ja aku letak , tapi masalah dia, twittter tu aku langsung tak aktif, aktif bacalah, kalau tweet memang nda la.

Okela, ni ja la pengisian untuk 2015. Semoga aku rajin buat blog dan semua semua.

Bangsa Membca bangsa berjaya.

Bye Semua, thanks.

Princess. 

No comments:

Post a Comment