Sunday, 17 January 2016

Happy Birthday Masfara Wahidah!

Alhamdulillah, Masfara turned 22 years old yesterday.

Thanks to those yang ucap , ada yang ucap dari whatsaap, ada yang dari facebook, ada yang rajin ada effort buat video la, ada yang edit gambar la, ada yang rakam muka sendiri. Thanks uollss.. haha.

Sampai ja dari airport semalam, aku pon stay kat hotel, sebilik ngan mak ayah. Pagi-pagi tu hari mak ayah aku bangun says, "Rayang (sayang), bangun lah, kita sambut hari jadi hari ini ". Lepas tu, aku da siap mandi da siap pakai baju pakai tudung semua, mak aku cakap, tutup mata and pusing belakang. Macam romantik jugak lah.  Lepas tu, mak aku pon sarung rantai baru. Hadiah hari jadi. Terharu sangat :'( .

Da besar da. da boleh kahwin da. Macam tak percaya 22 tahun. Terima kasih everyone yang menceriakan hidup ini.  JJJ



 Thnaks semiga panjang umur dan murah rezeki semua. AK HAAP SEM ORANG BHAGAIA...



No comments:

Post a Comment