Monday, 17 June 2013

This is the first..(lets taaruf)

Assalamualaikum and vey good afternoon readers?(12.46pm)

This is my blog and i am a newer here, i dont even know how to start my very first post. To start this my feeling was like, baru bjumpa dengan orang yang baru d kenali, yes, macam tue, and you know,idea untuk membuat blog ni adala terbersit dari perasaaan bosan berada d rumah. haha, ya, bosan.bosan.bosan.,mao bkerja tapi bokap sama nyokap gue itu kagak mao, gue d suruin membuat tugas2 rumah, ya itukan mmg gampang, cumen ngemas dan masak segala. tapi, mmg dari dlu juga aku mmg mao bcadang buat blog ni, tapi kesibukan aku sbagai pelajar mmg tidak memungkin kan aku untuk membuat ini, haha, pernah jua terfikir mao buat blog tem tunggu result spm tue kluar, tapi semuanya angan2 blaka. haha.

Oke then, lets start with the introduction, since im a new blogger and yeah, u dont know me, i dont know u.
TAK KENAL MAKA TA'ARRUF. HAHAHA...(MENIBA)

I'm MASFARA WAHIDAH BINTI ABDUL RAHMAN. I'm 19. I'm from Sabah and live in a small district known as Semporna, yeah,if u dont know where it is located, just google it, and if Mr.Google dont even know where it is located, just type Pulau Sipadan. and of course akan kluar, tapi, aku bukan mention pulau sipadan tu tempat tinggal aku, it is just one of the facts that PULAU SIPADAN terletak dkat SEMPORNA SABAH. oke then stop it.



Pulau sipadan
i got this from google,the image is not clear enough, bcos the size was small, and the image  'cracked', something related to the bitmap image i guess?


lets proceed, im just graduated from LABUAN MATRICULATION COLLEGE (LMC) or in malay, kolej matrikulasi labuan, with the PNGK 3.77. bukan 4.00 pun, tapi aku bersyukur. :)
mao cerita kisah aku memang panjang, klu mao ikut hati aku, aku mao ceritakisah aku dari umur setahun, tapi kamek sik ingat tok.,
shall i proceed? NOOO!
oke, ill proceed further on my second post later.baibai. 


No comments:

Post a Comment